No niestety z takiego pułapu wystartowali do kumpla .. w końcu dostał 80 Euro .. Odważniki mają BYć STALOWE !!! Masz możliwość to zapytaj, a sam zobaczysz ;-)A.S., jeszcze takich zeczy nie widzialem zeby ak jak napisales ( kierowców z Polski mandatem w okolicy 200-600euro) za olowiane odwazniki!!!!!!!!!!!
wyjazd forumowy
Pozdro !!
Wracajac do Glucholaz to 1 rok temu na weselu bylem w Sudetach,rodzinka w papierni robi a kiedys w Reniferze i Bodzanowie tez mam ,najebki pod grzybkiem,disco w Pokrzywnej z buta,zrodelko,chatka i pare powodz tyz pamietam.Rodzinke mam na Osiedlu jak na przejscie graniczne ,bloki na przeciwko papierni,gorze anny no i dzialke mam kolo papierni sorry za offa
A.S., dowiedzialem sie i olow jest zabroniony w austrii!! Ale normalnie nie mandatuja przyjezdnych za to!! :-)
A co do alp to mysle ze duzo mozna sie nauczyc np. W zakrecie docisnac moto albo w samym zakrecie wyhamowac do zera! Czego na torach nie ma! ;-) a przede wszystkim sa za darmo :-D
Ale nie zaprzeczam ze na torach nic sie nie nauczysz i uwazam ze Kazdy powinien odwiedzic to i to :-D
A co do alp to mysle ze duzo mozna sie nauczyc np. W zakrecie docisnac moto albo w samym zakrecie wyhamowac do zera! Czego na torach nie ma! ;-) a przede wszystkim sa za darmo :-D
Ale nie zaprzeczam ze na torach nic sie nie nauczysz i uwazam ze Kazdy powinien odwiedzic to i to :-D
No i dlatego że każdy z nas jest inny .. każdemu pasuje co innego ;-) ..
CO JEST DOBRE i każdy każdego powinien zrozumieć ... Na Alpy ja prędzej wybrał bym sie DL1000 czy TDM ... można coś sobie tam kolanem po dotykać ... i widoki są zapierające dech w piersiach .. ALE :-) >>> wierz mi, ja na Poznaniu to nie mam czasu widoków podziwiać ;-) .. a dech mi zapiera 200 + w winklu na kolanie .... Dlatego każdy ma rację w tym temacie, każdego rajcuje niby to samo ale inaczej podane ... Mnie 180 w winklu na drodze publicznej na kolanie pachnie trumną .... a 80 zaś nie bawi tak jak o te 100 więcej ... Tory kartingowe odwiedzam dla kondycji i mijanek .. a drogi ostatnio tylko dla mandatów hhehhhe :-) ... więc jakoś tak jestem zrażony nie wiem czemu ;-) ..
CO JEST DOBRE i każdy każdego powinien zrozumieć ... Na Alpy ja prędzej wybrał bym sie DL1000 czy TDM ... można coś sobie tam kolanem po dotykać ... i widoki są zapierające dech w piersiach .. ALE :-) >>> wierz mi, ja na Poznaniu to nie mam czasu widoków podziwiać ;-) .. a dech mi zapiera 200 + w winklu na kolanie .... Dlatego każdy ma rację w tym temacie, każdego rajcuje niby to samo ale inaczej podane ... Mnie 180 w winklu na drodze publicznej na kolanie pachnie trumną .... a 80 zaś nie bawi tak jak o te 100 więcej ... Tory kartingowe odwiedzam dla kondycji i mijanek .. a drogi ostatnio tylko dla mandatów hhehhhe :-) ... więc jakoś tak jestem zrażony nie wiem czemu ;-) ..
Pozdro !!
i to co pisze A.S. mnie sie bardzo podoba, sam uwielbiam górskie widoki podziwiane z przełęczy i uważam też, że każdy szanujący się motocyklista powinien mieć swoją "filozofię" motocyklizmu , lubisz tor to OK. lubisz górskie sempertyny to OK., ważne by zachować zdrowy rozsądek i cieszyć się każdą chwilą spędzoną "w siodle", choć wiemy, że i tu i tu korci oj korci
dokladnie to i to daj radochy po pachy
ale mam daleko na tor salzburg (320km) a nürburgring kolo 400km wiec zostalo mi pilowanie alp i kolanem szlifuje i daje to duzo radochy ale niestety tak jak mowicie max 120 i to juz widac smierc w oczach
mnie osobiscie kreci supermoto i nic mi takiej przyjemnosci nie daje
ale mam daleko na tor salzburg (320km) a nürburgring kolo 400km wiec zostalo mi pilowanie alp i kolanem szlifuje i daje to duzo radochy ale niestety tak jak mowicie max 120 i to juz widac smierc w oczach
mnie osobiscie kreci supermoto i nic mi takiej przyjemnosci nie daje
Ostatnio przesunięty w górę sobota 07 lis 2020, 10:26 przez: Anonymous.
Wróć do „Spotkania, wyprawy, podróże, relacje”