Gdzie w Warszawie można obmyć motocykl szlauchem?
Moderator: songoku
Gdzie w Warszawie można obmyć motocykl szlauchem?
Witam,
tak jak w temacie, chciałbym się zapytać, czy wiecie gdzie w Warszawie można obmyć motocykl szlauchem?
Chodzi mi o miejsce gdzie będzie do dyspozycji zwykły gumowy wąż z wodą i kawałek miejsca.
Nie chodzi mi o myjnie samoobsługowe z karcherami typu Niebieski Słoń.
Będę wdzięczny za info ;-)
Pozdrawiam,
Przemek.
P.S. Nie znalazłem innej/lepszej skecji, żeby zadać to pytanie...
tak jak w temacie, chciałbym się zapytać, czy wiecie gdzie w Warszawie można obmyć motocykl szlauchem?
Chodzi mi o miejsce gdzie będzie do dyspozycji zwykły gumowy wąż z wodą i kawałek miejsca.
Nie chodzi mi o myjnie samoobsługowe z karcherami typu Niebieski Słoń.
Będę wdzięczny za info ;-)
Pozdrawiam,
Przemek.
P.S. Nie znalazłem innej/lepszej skecji, żeby zadać to pytanie...
jestes pewniem ja mam moto akcesoria 1km od siebie i nie widizałem tam takiej promocji:D czy może w wybranych punktach taka promocja?Jak mi wiadomo w moto-akcesoriach w weekendy myja moto przy uzyciu dobrych srodkow myjacych i konserwuja za darmoche,prawdopodobnie szlaucha tez maja.Uwaga tylko do konca wrzesnia.
Niestety moja radość okazała się przedwczesna, bo dalej na stronce, która podesłał @renpa1971 jest napisane "Akcja nie ma na celu mycia motocykli"
Dzwoniłem po salonach w Warszawie, ale niestety żaden z nich nie dysponuje szlauchem z wodą...
Cała akcja polega na prezentacji i udostępnianiu produktów Castrola.
Pozdrawiam,
Przemek.
Dzwoniłem po salonach w Warszawie, ale niestety żaden z nich nie dysponuje szlauchem z wodą...
Cała akcja polega na prezentacji i udostępnianiu produktów Castrola.
Pozdrawiam,
Przemek.
- majkelek84
W każdą sobotę i niedzielę wrześniową zapraszamy na Ogólnopolskie pucowanie Motocykli zupełnie za darmo! Nasza propozycja zawiera między innymi czyszczenie łańcucha, plastików oraz powierzchni metalowych wyłącznie z użyciem markowych produktów CASTROL. Już teraz wybierz swój Salon, który będzie Ci w tych dniach po drodze i sprawdź jak wypucujemy Twój sprzęt:
HMMMM z opisu wynika ze cos tam "czyszczą"
Czyścić czyszczą, ALE łańcuch, a nie motocykl....W każdą sobotę i niedzielę wrześniową zapraszamy na Ogólnopolskie pucowanie Motocykli zupełnie za darmo! Nasza propozycja zawiera między innymi czyszczenie łańcucha, plastików oraz powierzchni metalowych wyłącznie z użyciem markowych produktów CASTROL. Już teraz wybierz swój Salon, który będzie Ci w tych dniach po drodze i sprawdź jak wypucujemy Twój sprzęt:
Jak przewiniesz stronkę na dół, to jest sekcja WAŻNE:
Okres obowiązywania akcji: WSZYSTKIE SOBOTY i NIEDZIELE września 2013r.
Akcja dotyczy wybranych Salonów w całej Polsce
Akcja o charakterze prezentacji środków CASTROL
Akcja nie ma na celu mycia motocykli
;-)
Pozdrawiam,
Przemek.