Prośba o pomoc - kto mieszka w Angolowie?
Moderator: songoku
Prośba o pomoc - kto mieszka w Angolowie?
Potrzebuje kupić na ebay'u wtryski, a typ nie chce wysłać do Polandji , kto mieszka w Angolowie i może mi w tym pomóc - kase wysyłam PayPal'em
Pozdro
Herdek
Castel De Motojama.pl - najlepszy Warszawski serwis motocykli
Herdek
ooo to by było git to jest ta aukcja http://www.ebay.pl/itm/230918625170?ssP ... 1423.l2649 zapytaj typ czy wszystko pomierzone i sprawne powinny mieć 13-16ohm przy 20 stopniach. niech zmierzy jeśli nie mierzył , jesli napisze że ok, to dawaj namiar na wysyłkę kasy
Pozdro
Herdek
Herdek
herdi - tych wtrysków nie da się zregenerować ? :-) pytam z ciekawości, bo sporo wtryskiwaczy po regeneracji jest spoko.
z drugiej strony, tu masz komplet 6 za 150 zeta a regeneracja to pewnie 100-150 pln od sztuki...
z drugiej strony, tu masz komplet 6 za 150 zeta a regeneracja to pewnie 100-150 pln od sztuki...
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
Nie chodzi Levi o regenerację ale o powrót do standardu, teraz mam w Sigmie włożone 315 z 3000GT Turbo i nieco przelewają, co zaczyna mi doskwierać przy dystrybutorze Sigma jest lekko dłubnieta, stąd obecnie większe wtryski.
Pozdro
Herdek
Herdek