Wymiana napedu
Moderator: songoku
Wymiana napedu
Siema potrzebuje pomocy przy wyborze napedu do mojego zxr-a !
Przegladam na allegro te aukcje i ceny sa rozne na co zwrocic uwage ?
Przegladam na allegro te aukcje i ceny sa rozne na co zwrocic uwage ?
ja mogę polecić DID ZVMX. Drogi ale warto.
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
ee tam levis DID VX w zupełnosci wystarczy ten ZVMX super-hiper-ultra-mega wzmacniany to jakis marketingowy chwyt.pewnie dotykał go chuck norris dlatego taki niezniszczalny jest :-D
moim zdaniem do ZXR-750 która ma troche ponad 100KM VX spokojnie starczy.po co niepotrzebnie przepłacac??
wg mnie juz lepiej doinwestowac w jakies lepsiejsze zebatki a keta to 520VX (lub 530,nie wiem jaki tam do Twojego szpeja podchodzi ;-)
moim zdaniem do ZXR-750 która ma troche ponad 100KM VX spokojnie starczy.po co niepotrzebnie przepłacac??
wg mnie juz lepiej doinwestowac w jakies lepsiejsze zebatki a keta to 520VX (lub 530,nie wiem jaki tam do Twojego szpeja podchodzi ;-)
zagadaj z herdkiem - ja u niego kupiłem komplet do mojego chyba za 470 pln.
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
- majkelek84
zębatki sunstar lub JT + łańcuch j/w i będzie ok