hamownia w warszawie
hamownia w warszawie
siemano
wczoraj musialem zawitać do VTG
jest możliwość zorganizowania dnia na hamowni specjalnie dla nas na 2oo. minimalna liczba uczestnikow 10 osob .
zostalby wykonany pomiar na hamowni plus analiza spalin czyli ustawienie mieszanki. cena d;la 10 - 150 zl od osoby . przy większej ilości chętnych mam możliwość negocjowania. jak cos zapisywać się w temacie . termin zależny od nas w sumie .
wczoraj musialem zawitać do VTG
jest możliwość zorganizowania dnia na hamowni specjalnie dla nas na 2oo. minimalna liczba uczestnikow 10 osob .
zostalby wykonany pomiar na hamowni plus analiza spalin czyli ustawienie mieszanki. cena d;la 10 - 150 zl od osoby . przy większej ilości chętnych mam możliwość negocjowania. jak cos zapisywać się w temacie . termin zależny od nas w sumie .
wciągam hayabusy jak słoń dropsy nosem
u Przemka w RecTecu płaciliśmy 50 zeta za moto - 5 albo 6 sztuk było testowane
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
cena jak cena rozmowa odbyla się przy okazji bez precyzowania ilości przejazdow . na razie jest to luzna propozycja bo musiałoby się znaleźć najpierw pare osob ( 10) żeby ustalać konkrety . levis to jedz do przemka a potem powiedz ile wydales na wache i straciles czasu. pewnie ze możnaby pod szczecinem znaleźć gościa co zrobi nam motoday i za 30 zl tylko po co ?
wciągam hayabusy jak słoń dropsy nosem
my to zrobiliśmy, przy okazji jazdy na zlot :-]
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
Jasne czaje. No to ja jestem chętny jak coś. Mam nadzieję, że jak będzie te 10 osób to zejdzie z ceny. Dzięki i pozdrcena jak cena rozmowa odbyla się przy okazji bez precyzowania ilości przejazdow . na razie jest to luzna propozycja bo musiałoby się znaleźć najpierw pare osob ( 10) żeby ustalać konkrety . levis to jedz do przemka a potem powiedz ile wydales na wache i straciles czasu. pewnie ze możnaby pod szczecinem znaleźć gościa co zrobi nam motoday i za 30 zl tylko po co ?
Info:
http://www.moto-akcesoria.pl/castrol.html
W motoakcesoriach jest imprezka i jest hamownia, ale 25 już się zapisało i jest lista rezerwowa, na której jest już 9 osób
Pozdr
http://www.moto-akcesoria.pl/castrol.html
W motoakcesoriach jest imprezka i jest hamownia, ale 25 już się zapisało i jest lista rezerwowa, na której jest już 9 osób
Pozdr