Tor Radom - ustawki
O kurwa Asior no to rzeczywiscie lipa... Tego sie balem ze jak zejdzie adrenalina to moze cos Cie bolec... :-/ Ale wygladałes dobrze na początku... A moto rzeczywiscie dostało w pizde :-/ Ale twardy chłop jestes to pewnie niedługo znowu sie widzimy ;-) Szybkiej reaktywacji zycze ....
GPX600R->ZX6R->ZX9R->ZX10R
Jak na weekend ? Teraz patrzyłem u Fiali to lipa jest .. dopiero wrzesień czy październik i to za 99 Euro za dzień :-( ..
Ale od czego są marzenia ;-)
Tak czy inaczej .. boli już mniej .. nawet spoko mogę się ubierać .. niestety spać nadal tylko na wznak :-( .. i dźwigać zero :-( .. no ale motocykl rozebrany i klejenie, zgrzewanie, szpachlowanie, klejenie i od nowa zgrzewanie, klejenie i szpachlowanie + wymiana pogiętych gratów i sprężyn z powrotem na seryjne pod 68 kg gotowego do jazdy kierownika ;-) ...
Ale od czego są marzenia ;-)
Tak czy inaczej .. boli już mniej .. nawet spoko mogę się ubierać .. niestety spać nadal tylko na wznak :-( .. i dźwigać zero :-( .. no ale motocykl rozebrany i klejenie, zgrzewanie, szpachlowanie, klejenie i od nowa zgrzewanie, klejenie i szpachlowanie + wymiana pogiętych gratów i sprężyn z powrotem na seryjne pod 68 kg gotowego do jazdy kierownika ;-) ...
Pozdro !!
jak by co to w czwartek lecim na radom jak bedzie pogoda, na druga sesje bo tylko druga jest jak ktos chetny to wpadac... ;-)
[ Dodano: 2014-06-19, 21:03 ]
O kurwaaaaa !!!! Tylu ludzi i tylu gleb na radomiu to chyba jeszcze nikt nie widział... Co tam sie dziś działo Masakra... ;-)
[ Dodano: 2014-06-19, 21:03 ]
O kurwaaaaa !!!! Tylu ludzi i tylu gleb na radomiu to chyba jeszcze nikt nie widział... Co tam sie dziś działo Masakra... ;-)
GPX600R->ZX6R->ZX9R->ZX10R
- majkelek84
- majkelek84
- majkelek84