Lista uczestników Połowinki 2014 18-20 Lipiec
myśmy też dojechali cali mega skwar ale daliśmy radę szkoda że nikt nie nagrał twojej gleby byś miała pamiątkę
http://www.bikepics.com/members/blondii88/05zx12r/
Czasem wydawać się może, że życie nie ma sensu, kiedy nic nie ma dla ciebie znaczenia, nudzisz się... Wtedy wsiądź na motór i jedź... tylko ty, maszyna, droga i szeroki horyzont...
Czasem wydawać się może, że życie nie ma sensu, kiedy nic nie ma dla ciebie znaczenia, nudzisz się... Wtedy wsiądź na motór i jedź... tylko ty, maszyna, droga i szeroki horyzont...
- ryszard1964-r1
niezła akcja ... ;]gleba.... tia... na do widzenia trochę mi się za szybko sprzęgło wymsknęło przy łydydy... wyszła dobra komedia, może nagranie mi z monitoringu udostępnią kurwasz dekiel przerysowany, set prawy upierdzielony, owiewka bok prawy przerysowana pierdoła jestem no i tyle
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
- majkelek84
hejka,
chciałam wszystkim bardzo podziękować za tak miłe i ciepłe przyjęcie było naprawdę super teraz dopiero ogarnął mnie żal z powodu straconych zlotów tak że ... to gdzie to zakończenie ?!
Ar tur dzięki za organizację super
ps. postaram się jak najszybciej wrzucić zdjęcia
pozdrawiam wszystkich mocno
chciałam wszystkim bardzo podziękować za tak miłe i ciepłe przyjęcie było naprawdę super teraz dopiero ogarnął mnie żal z powodu straconych zlotów tak że ... to gdzie to zakończenie ?!
Ar tur dzięki za organizację super
ps. postaram się jak najszybciej wrzucić zdjęcia
pozdrawiam wszystkich mocno
Myśli są niewidzialne, ale bezmyślność jest widoczna.
S.J. Lec
S.J. Lec
Wróć do „Spotkania, wyprawy, podróże, relacje”