Kawasaki zx6r 2011 rok Olki Lolki
- ryszard1964-r1
Rysiu co chcę dłubać? jeszcze nie wiem :-D wydech na pewno zmienię bo seria nie jest w moim guście, nie byłabym sobą jakbym jej zaraz nie rozkręciła na czynniki pierwsze muszę ją obejrzeć z każdej strony, sprzedawał ją chłopaczyna który chyba nic przy niej nie robił łańcuch przyrdzewiały trochę pewnie nigdy nie smarowany. A jak ją złożę to wymienię klameczki, muszę dodać grzane manety (miałam w poprzedniej i co jak co.. dla mnie zajebista sprawa na moje problemy z krążeniem...) hehe będę miała zajęcie na zimę
pitrak małe kółko zrobiłam, na prawdę! wpadaj to zobaczysz lale na żywo ;-)
pitrak małe kółko zrobiłam, na prawdę! wpadaj to zobaczysz lale na żywo ;-)
- majkelek84
Moto z Niemiec a kupione na Litwie. Chłopak po prostu taki jakis elegancik, q5 podjechał nie ładnie oceniać po pozorach ale wydawał się być takim co nie lubi łapek brudzic;) i dobrze bo mozna było się potargować z ceną, finalnie od ceny wyjściowej poszła 500euro tanieja nie byla ona sprowadzona z jukeju ? Tutaj to prawie kazdy moto ma lancuch przyrdzewialy , zwlaszcza od wewnatrz.sprzedawał ją chłopaczyna który chyba nic przy niej nie robił łańcuch przyrdzewiały Trochę pewnie nigdy nie smarowany.
Niemniej jednak graty ;-)
no ładna sztuka. Tylko nie rób łytytytytytyt z puszczaniem sprzęgła i taką pozostanie
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]