Kawasaki zx6r 2011 rok Olki Lolki
-
cos mnie ominelo?:Dhahahahahahhaha tak levis wiem wiem obiecuję już nigdy więcej nie odpierdole takiego numeru do tej pory się z siebie śmieje jak sobie przypomnęno ładna sztuka. Tylko nie rób łytytytytytyt z puszczaniem sprzęgła i taką pozostanie
Jeżeli panujesz nad motocyklem to znaczy, że jedziesz zbyt wolno ! Jest ZX12R 06' S1000RR 14' CBR1000RR 12' ZZR 1400 '06 R6 RJ15 '09 ZX12R '04 CBR 1000 '05 Z1000 '06 GSX750 R '05 V-Storm 1000 '04 GSX750F '98 ZX12R '02 FZR600R '94
jak sie nie bywa na zlotach wszystkich to się nie wie wszystkiego Kacza :-D :-D
http://www.bikepics.com/members/blondii88/05zx12r/
Czasem wydawać się może, że życie nie ma sensu, kiedy nic nie ma dla ciebie znaczenia, nudzisz się... Wtedy wsiądź na motór i jedź... tylko ty, maszyna, droga i szeroki horyzont...
Czasem wydawać się może, że życie nie ma sensu, kiedy nic nie ma dla ciebie znaczenia, nudzisz się... Wtedy wsiądź na motór i jedź... tylko ty, maszyna, droga i szeroki horyzont...
nie nie... nic śmiesznego nie odjebałam, nawet seta nie polamałam i nie użyłam miliarda trytytek żeby wrócić do lbncos mnie ominelo?:Dhahahahahahhaha tak levis wiem wiem obiecuję już nigdy więcej nie odpierdole takiego numeru do tej pory się z siebie śmieje jak sobie przypomnęno ładna sztuka. Tylko nie rób łytytytytytyt z puszczaniem sprzęgła i taką pozostanie
a blondi ma rację -czeba było być
dla chcącego nic trudnego
http://www.bikepics.com/members/blondii88/05zx12r/
jak się Ola w 7 miesiącu ciąży nudzi ;-) to żeby kolejnej awantury nie rozkręcić- motocykl rozkręca :->
przed świętami zabrałam się za rozbieranie młodej, takie zboczenie pozakupowe- zdjąć każdy plastik obejrzeć od środka, dzięki temu dowiedziałam się że kawa posiada podwójną listwe wtryskową i filtr oleju w miejscu w którym się go nie spodziewałam, poza tym wszystko jak ta lala gra i bucy :-D kilka fotek golasa poniżej
aaa Pan Św. Mikołaj sądził że chyba byłam dość grzeczna w tym roku (jasne..) i sprezentował mi piękny zielony oplot
przed świętami zabrałam się za rozbieranie młodej, takie zboczenie pozakupowe- zdjąć każdy plastik obejrzeć od środka, dzięki temu dowiedziałam się że kawa posiada podwójną listwe wtryskową i filtr oleju w miejscu w którym się go nie spodziewałam, poza tym wszystko jak ta lala gra i bucy :-D kilka fotek golasa poniżej
aaa Pan Św. Mikołaj sądził że chyba byłam dość grzeczna w tym roku (jasne..) i sprezentował mi piękny zielony oplot