sprzedam 10 2006r
Moderatorzy: Slajciak, songoku
sprzedam 10 2006r
Witam , zapadła w mojej bańce decyzja o wymianie moto więc ogłaszam sprzedaż mojej zielonej. rok 2006 ,przebieg 22300km, w moich łapkach od 2011roku , wiecej info dla zainteresowanych na mail. Zdjęcia zaraz po zakupie:
https://plus.google.com/photos/11476558 ... 3514040465
zdjęcia obecny stan:
https://plus.google.com/photos/11476558 ... 0444748753
zapraszam
https://plus.google.com/photos/11476558 ... 3514040465
zdjęcia obecny stan:
https://plus.google.com/photos/11476558 ... 0444748753
zapraszam
Kupowałem ją od marynarza, miała 5200km jak przyjechałem nią spod Szczecina do Gdańska, sam duż o pracuję. Najdłuższą trasę zaliczyłem nią do Estonii na zlot w Jogevie.
Lolka -z jazdą na moto to jak z seksem - z rzadka ale z klasą
myśle że niski przebieg działa na plus , a nie wciskać zajechane sprzęty ludziom tłumacząc że 10 tysi km w sezonie to norma, a reszta ma kombinowane przebiegi - wielu handlarzy tak robi, stwierdzam tylko fakt :-D
Lolka -z jazdą na moto to jak z seksem - z rzadka ale z klasą
myśle że niski przebieg działa na plus , a nie wciskać zajechane sprzęty ludziom tłumacząc że 10 tysi km w sezonie to norma, a reszta ma kombinowane przebiegi - wielu handlarzy tak robi, stwierdzam tylko fakt :-D
- ryszard1964-r1
Ostatecznie 16,5kPLN na tych oponach co stoi czyli gladkie, z kompletem nowek purepowerow + 1k Pln, chociaż wolalbym zatrzymac kapcie na nastepne moto bo pasuje mi jazda na nich. a z czystej ciekawosci - mozna cofnac szafe? Wiem ze polak potrafi ale nie slyszalem o takiej usludze do motocykli....pytam oczywista o cyfrowe liczniki, bo analogowe wiadomo ze wiertarka i heja :-/
a kiedy szukałeś? :-PNosz kur...gdzieś był jak szukałem motonga :-(
jeśli nie sprzedam jej to z miłą chęcią przelatam sezon następny, akurat ta 10 nie dość że wizualnie bardzo mi się podoba to jeszcze bajecznie mi się jeździ, mam porównanie z 636 - fakt poręczniejsza jest ale dla mnie już przymała i nie lubię non stop wycia maszyny żeby pojechać...
Kolega ma VTR lytrowego, jeździłem z nim, powiem że na starcie ze swiateł musiałem mocno pociągnąć żeby nie zostać z tyłu ale od 120 kmh i winkle to zostawał - może to sprawa umiejetności ,ale...
Teraz przy przeglądzie wbijany jest przebieg ...
Ja mało kiedy robię przeglądy .. bo na drogę zaglądam rzadko .. ale ostatnio robiłem i nawet nie wiedziałem że mam coś 32.000+ przebiegu ... A cofnięcie licznika to 10 sekund z programatorem u nas też 50 zł ... no ale można sprawdzić jaki był wpisany ostatnio przy podbijaniu DR ...
Ja mało kiedy robię przeglądy .. bo na drogę zaglądam rzadko .. ale ostatnio robiłem i nawet nie wiedziałem że mam coś 32.000+ przebiegu ... A cofnięcie licznika to 10 sekund z programatorem u nas też 50 zł ... no ale można sprawdzić jaki był wpisany ostatnio przy podbijaniu DR ...
Pozdro !!
Wobec masy pytan
- banka po oleju ,czerwona orlen- tego nie leje do kawy, przynioslem w niej paliwo do gpz, na rozruch po naprawie kranikakranika
- nie zaliczylem szlifa,dzwona, bigbadabum, oprocz kosmetyki lewego pluguplugu nic z owiewkami nie robilem
- zestaw napedowy obecnie założony ma niecale 5tys km przelotu i jest to pierwszy po oryginale poniewaz dbam o moto, nie gumuje
- gdybym chcial napierdalac motkiem po asfalcie tudzież krzakach kupil bym sobie innego gruza na dobitke bo tej 10 zwyczajnie potrzebuje do jazdy
- nie jestem zdesperowany zeby ja sprzedac za psie pieniadze , cenana allegro jest wyzsza.
[ Dodano: 2015-02-26, 08:01 ]
mały updade - przebieg nie 22300 ale 25300km
[ Dodano: 2015-03-23, 12:32 ]
nieaktualne
- banka po oleju ,czerwona orlen- tego nie leje do kawy, przynioslem w niej paliwo do gpz, na rozruch po naprawie kranikakranika
- nie zaliczylem szlifa,dzwona, bigbadabum, oprocz kosmetyki lewego pluguplugu nic z owiewkami nie robilem
- zestaw napedowy obecnie założony ma niecale 5tys km przelotu i jest to pierwszy po oryginale poniewaz dbam o moto, nie gumuje
- gdybym chcial napierdalac motkiem po asfalcie tudzież krzakach kupil bym sobie innego gruza na dobitke bo tej 10 zwyczajnie potrzebuje do jazdy
- nie jestem zdesperowany zeby ja sprzedac za psie pieniadze , cenana allegro jest wyzsza.
[ Dodano: 2015-02-26, 08:01 ]
mały updade - przebieg nie 22300 ale 25300km
[ Dodano: 2015-03-23, 12:32 ]
nieaktualne