Isle of Man 2016
hurra! cieszy mnie to że nie będę jedynym rodzynkiem w męskim gronie:-)Moja ladniejsza polowka jedzie ;-)za mało kobiet zdecydowanie
Co do ilości dni mi by pasowało tak jak pitrakowi max 10, na więcej nie mam szans raczej, ale ogólnie musimy się dostosować do siebie nawzajem, razem jedziemy- razem wracamy!
Zostanie nam tylko modlenie się by pogoda dopisała żebyśmy ograniczyli ilość postojów do niezbędnego minimum!
nitro ja wypluta matka karmiąca? heheh dzięki stary :-P no może za rok już nabiorę kondycji, z resztą przed wyjazdem trzeba będzie trochę się rozruszać ;-)
-te beczki do kimania na foto zajebiste :-) może faktycznie postój tam to nie głupi pomysł?
-już w samym Amsterdamie jakby co moja siorka może się nami zaopiekować albo pokierować, nawigacja nawigacją ja to potrafię się i z nią zgubić więc ekhmm
-Lester termin podjęcia decyzji na koniec kwietnia oczywiście popieram!
z resztą co tu myśleć?!
To macie pecha http://tvn24bis.pl/ze-swiata,75/niemiec ... 28275.html
wciągam hayabusy jak słoń dropsy nosem
jooo listę już ogarniacie, dopiero zobaczyłam
1. Tecmax
2. pitrak
3. Lester + 1
4. Lolka
5. Ar Tur
[ Dodano: 2015-04-09, 08:54 ]
na Man nadrobimy ;-)
1. Tecmax
2. pitrak
3. Lester + 1
4. Lolka
5. Ar Tur
[ Dodano: 2015-04-09, 08:54 ]
być w Amst i nie pójść do kofika? ajjj będzie kusiłoAni nie isc na kawe do Coffeshoptylko w Amsterdamie nie przyjmujcie niczego od nieznajomych bo na man możecie nie dotrzeć
na Man nadrobimy ;-)
Wróć do „Spotkania, wyprawy, podróże, relacje”