No też ja dokładnie z tego założenia wyszedłem .. W "C" było luźno i łatwo się wyprzedzało .... po czym mnie z hukiem WYJEBALI ;-) do "B" ale na prawdę fajnie byłoczasami ludzie przechodzą do innej grupy np. tylko dlatego że jest luźniejsza, wiec no stress :-P
Tor Poznań ustawki
Też tak myślę, dlatego tam jeżdżę.Prędkości może tam i nie osiągnąłem ale motorek można naprawdę świetnie wyczuć na takim torze
Nie no złożenia itp ogarnięte. To już nie to samo co te pierwsze zejścia na kolano - żeby tylko przytrzeć.natomiast są elementy wspólne które warto zdobyć na małych torach takie jak obycie ze sprzętem, pozycja brak strachu przed złożeniami i kolanem
Tak nawiasem to co raz bardziej podoba mi się atmosfera na tym forum
- majkelek84
Tak wstepnie juz patrzylem organizacyjnie i mozliwe ze dam rade rowniez byc na SD. Inna sprawa ze bede dzien po maratonie takze nogi beda mocno zakwaszone. Podejrzewam ze adrenalina zrobi swoje;)
Tak jak AS pisze z Biala moze zrobimy jakas liste/ustawke na tor Poznan? Gdzie sie spotykamy gdzie zaparkowac itp...
Tak jak AS pisze z Biala moze zrobimy jakas liste/ustawke na tor Poznan? Gdzie sie spotykamy gdzie zaparkowac itp...
Z tego co widać po forach to będzie w PYTE ludzi ...
Miejsce ja zawsze zajmuje to samo tzn >> do końca kostki i w prawo i do końca ... blisko od wjazdu na nitkę ... Obok przyczep campiongowych ... z tym że jak będzie tyle Narodu to byle gdzie .. byle było ;-) ....
A czy listę .. to ja nie wiem ... Kto ma ochotę i uda mu się poustawiać ( bo nie ukrywajmy, robota to problem, bo to zawsze poniedziałek i wtorek i urlop to duży problem jeśli ktoś nie pracuje na własnym :-( ) .... to będzie
Zdjęcia mojego Vitka wstawiałem, miejsce w miarę opisane ... tak że będzie OK ...
Miejsce ja zawsze zajmuje to samo tzn >> do końca kostki i w prawo i do końca ... blisko od wjazdu na nitkę ... Obok przyczep campiongowych ... z tym że jak będzie tyle Narodu to byle gdzie .. byle było ;-) ....
A czy listę .. to ja nie wiem ... Kto ma ochotę i uda mu się poustawiać ( bo nie ukrywajmy, robota to problem, bo to zawsze poniedziałek i wtorek i urlop to duży problem jeśli ktoś nie pracuje na własnym :-( ) .... to będzie
Zdjęcia mojego Vitka wstawiałem, miejsce w miarę opisane ... tak że będzie OK ...
Pozdro !!