Tor Poznań ustawki
Tor Poznań ustawki
Zakładam temat, w którym będziemy kasztanić o ustawkach na Poznań, mam nadzieję, że jakieś będą - Songoku
No to może ja zacznę ....
Jak dla mnie tor mega fajny .. ( może dlatego że jedyny duży na jakim śmigam )
1.50 obecnie .. przyszły sezon celuje do 1.45 ( sam w to nie wierze ale co tam ) ...
Zanim zaczniemy szerzej dywagować w temacie poszczególnych winkli ... kilka fotek :
No to może ja zacznę ....
Jak dla mnie tor mega fajny .. ( może dlatego że jedyny duży na jakim śmigam )
1.50 obecnie .. przyszły sezon celuje do 1.45 ( sam w to nie wierze ale co tam ) ...
Zanim zaczniemy szerzej dywagować w temacie poszczególnych winkli ... kilka fotek :
Ostatnio zmieniony piątek 29 mar 2013, 18:59 przez A.S., łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdro !!
to zeby nie bylo tak zielono to ja cos pomaranczowego wsadze
http://www.youtube.com/watch?v=Zj-o_z5N ... =g-all-lik
http://www.youtube.com/watch?v=Zj-o_z5N ... =g-all-lik
KURWA ja chce taki tor ... !!! Ale był by ogień
A można zacząć z garścią ogólnej wiedzy i o wiecznej walce co jest lepsze i deko o Poznaniu
http://motormania.com.pl/porady/warszta ... ty-i-mity/
No to ja biore kiełbase a wy grilla ... bo często się będziemy widywaćNo i bardzo dobrze że zacząłeś...
ten temat będziemy bardzo dużo wałkować , na przyszły sezon ze slajciakiem właśnie tam wbijamy i będziemy sie starać nie dać dupy
A można zacząć z garścią ogólnej wiedzy i o wiecznej walce co jest lepsze i deko o Poznaniu
http://motormania.com.pl/porady/warszta ... ty-i-mity/
Pozdro !!
Licencję TRZEBA zadać i nie są to żarty .. Siadasz i piszesz egzamin z flag i ogólnych info o torze ( trzeba mieć aktualne zdjęcie ) .... jak nie zdasz to cie przepuszcza ale na drug raz znowu 25 zeta ...
Licencja do odbioru jest niemal od ręki .. kupli drukarkę i sami to robią teraz ..
Motopopołudnia są okey ( te 120 zł za 3 sesje ) .. ale prawdziwa zabawa jest na Speed-Dayu ... 8 sesji - 6 z pomiarem czasu ... klimat i zabawa nie do opisania ...
A jak już ktoś ma tak daleko jak ja i jedzie na 2 dni .. to już bomba w ogóle..
A Kisielin to inna bajka ... inny typ toru .. inna jazda i z innego powodu się tam jedzie ;-) ...
Licencja do odbioru jest niemal od ręki .. kupli drukarkę i sami to robią teraz ..
Motopopołudnia są okey ( te 120 zł za 3 sesje ) .. ale prawdziwa zabawa jest na Speed-Dayu ... 8 sesji - 6 z pomiarem czasu ... klimat i zabawa nie do opisania ...
A jak już ktoś ma tak daleko jak ja i jedzie na 2 dni .. to już bomba w ogóle..
A Kisielin to inna bajka ... inny typ toru .. inna jazda i z innego powodu się tam jedzie ;-) ...
Pozdro !!
A.S. zdawalnosc na licencje w przeciagu istanienia toru POznan to 100% ;] Tutaj chodzi raczej o 25zl i odbiera sie licke na nastepny raz z tego co wiem (wiadomoscu sprzed miesiaca).
Speed-Day jest zajebisty tyle ze kosztuje 500 albo 600zl. Ja musze najpierw z 2 razy na moto popoludnie poleciec nauczyc sie toru i ustawic chociaz troche zawieche zeby w miare sensowne czasy lupac.
A.S. jaki czas wykreciles?
Speed-Day jest zajebisty tyle ze kosztuje 500 albo 600zl. Ja musze najpierw z 2 razy na moto popoludnie poleciec nauczyc sie toru i ustawic chociaz troche zawieche zeby w miare sensowne czasy lupac.
A.S. jaki czas wykreciles?
Gdybym nie miał 300km to może też bym się skusił na motopopołudnie :-)
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
Slajciak nie kłam. masz 140-150 km... ja mam ponad 300 :-(
u mnie w grę wchodziłaby tylko laweta/bus...
u mnie w grę wchodziłaby tylko laweta/bus...
www.motofreak.waw.pl - serwis motocyklowy w Warszawie. Zajrzyj a nie pożałujesz :-]
Odbierasz w trakcie imprezy .. sam się przekonasz ;-) ... No chyba że przyjedzie 40 nowych no to fakt mogą nie zdążyć ;-) ..
Ja się tam nie znam ale zawiechę to regulować można jak ci rwie opony albo dęba staje przy hamowaniu .. a masz ciśnienie OK .. a tak to czy ja wiem ;-)
Ja byłem łącznie 4 dni .. skończyłem na 1.50 ... Na gixxie 750 z 2001 roku ... Gdybym naparzał tym tempem na ZX-10 to pewni było by ok. 1.48 .. ale od czego przyszły sezon ;-) ...
Ja się tam nie znam ale zawiechę to regulować można jak ci rwie opony albo dęba staje przy hamowaniu .. a masz ciśnienie OK .. a tak to czy ja wiem ;-)
Ja byłem łącznie 4 dni .. skończyłem na 1.50 ... Na gixxie 750 z 2001 roku ... Gdybym naparzał tym tempem na ZX-10 to pewni było by ok. 1.48 .. ale od czego przyszły sezon ;-) ...
Pozdro !!